Ei mulla oikeestaan oo mittään asiaa.
Polovet on nii kipiät ettei taho päästä ees pöntöltä  ylös. Se normaalisti tarkottaa sitä, että rupiaa lauhtuun ja pukkaan räntäävettäpaschaa. Jää nähtäväks. Nyt ainaki on nätti ilima ja kymmenkunta astetta pakkasta. Tähän ku paiskaa vesisatteen nii parempi alakaa jo tarkastaan keltasilta sivuilta mistä saa noppeiten uuen lonkan. Vaikka mulla on labralle vaan 500 metriä matkaa niin aikaa on menny parikytä minsaa ihan vaan sen takia että kävelytiet on ihan peilillä. Sitä(kään) en tajua... Eihän pakkasella pitäs olla nii liukas? On ne tässä viikon aikana kertaalleen levittäny hiekkaa, mutta se vaan valuu laijoille ja ei auta mittään. Ja ei se oikeen houkuta lenkillekkään.
Kämppä on ku pommitettu bordelli, ja saa pysyäkki sellasena huomiseen asti. Yritän uskotella ittelleni, että pittää priorisoija, siivous vs. kemian rapot, mutta se nyt on täyttä paskaa. Tän palatsin siivoomisessa menee tasan vartti (puolituntia ku oikeen puunaa) eli oon vaan laiska.
Tännää on onneks lyhyt päivä koulussa, kymmenestä viiteen. Välissä on vielä kolomen tunnin paussi. Sillon tehhään valamiiks statistiikan ryhymätyö.
Lähen valumaan koululle. Kerkiän juopaseen sumpit ja sisäistään yhen svelen.
PP:
14 Feb, Wed, 07:14:32    Google:  vohveli vissyvettä  
  14 Feb, Wed, 07:40:29    Google:   rangerer  
  14 Feb, Wed, 17:04:05    Google:  pizza laulu  
  14 Feb, Wed, 19:49:52    Google:  mummo seksi kuvat  
Tuo viiminen... uffff!!!