Tuulee ja vettä tulee ku aisaa. Upia ilima alakaa poltteleen kynttilöitä ja keitteleen kaakaota. Muuten ois kaikki täyvellistä, mutta ku täällä on ihan liian vihireetä elikkä ruska-lehtiä ei pölise. Se on yks asia mitä kaipaan pohojosesta. Toinen on lumi. Kasa kaupalla puhasta, valakosta lunta ja pikkuset paukku-pakkaset. Täällä on harvon lunta ja sitte ku sitä tullee, nii se muuttuu liian pian kaiken peittäväks jäätiköks. Mummoilla lonkkaluut paukaa ja ranteet rytisee joka helekkarin talavi. Kukaan ei tajua hiekottaa. Tielaitoski on joka vuos yhtä yllättyny ku alakaa pukkaan parin asteen pakkasta ja rupiaa sateleen vettä/räntää/lunta. Peltiä ryttääntyy ihan kiitettävästi.

Olin tänään koulussa vaikka kunto on meleko kamala. Laitan tähän vaikka kuvan opin-ahjon aulasta. Kuva on otettu niinku nurkan-takaa-ylöspäin.....

187869.jpg

 Räkä lentää ja mitään ei kuule ku sitä limaa pukkaa ulos jo korvistaki. Tulis ees kuume nii pääsis äkempää eroon vaivasta. Nyt ois kiva soitella Loverille... mä suorastaan pursuan SEKSIÄ!!!!

Lähen kuitenki niistään.

Nyt ois kiva kattoo BB:tä. Ois sopivan aivotonta hommaa. Muttaku ei täällä näy. Onneks pysyy orientoituneena Ollin ja Kriisin plokeja seuraillessa.