Aiheena kengät:
Kun väsy tulee ja soffa kutsuu....
382478.jpg

Sitte käytän hyväkseni tätä tyhjää tilaa täällä kuvan alla ja ilimasen yhen asian:
MIKSI? Voi MIKSI t
e ihimiset parjaatta Kuros-Susu parkaa... Eihän se oo teheny muuta ku käyny nylykyttään Masaa? Nii lämmin ja avoin henkilö, tää Suski.
Nyt sitte ois kirijaki tulollaan, jota ootetaan ihan intopiukeena. Pittää varmaan ruveta harijottelleen kyynärpäätaktiikkaa, että saa hankittua kirjan HETI ku se ilimestyy
täällä.(norjaks, tietty)  TOTTAHAN kaikki on kovin kiinnostuneita, millasta teerenpeliä suomen pääministeri ja tyrninmarja on tekstarein pitäny. Nii ja vähän "sillee" muutenki....
Olokaa ihimiset nyt ees pikkasen myötäeläviä, ku Suski on kipiänä. Sillä on ottanu kunnon päälle tää mediasirkus, kattokaas. Mutta Suski on luonnoltaan kamalan uhurautuvainen ihiminen ja antaa varmaan haastattelun tai kaks siitä, kuinka tauti etenee ja samalla ihimettellee miksi Masa ei ota yhteyttä tai, mikä vielä parempi ,miksei Masa tuu hoivaan Suski-raat...raukkaa.
Minä täällä jo oottelen innolla ku Suski saa oman talk-shown. Pääsee suomikin sitte maailmankartalle,  Oprah voi väistyä ja minä saan hyvän tekosyyn hankkia lautas-antennin.

UGH! Olen puhunut...
Ja peeässänä PP:
  08 Feb, Thu, 11:55:45    Google:  elektro darts 
Mitvit?!?!