Piilis oli käyny perheineen katteleen hieman isompia akvaarioita. Se sai mut sitte muisteleen ku nuorempan toimin kalastajana Barentsinmerellä ja Jäämerellä. Niin ja maissa vastaan ottamassa sitä kalaa. (Siellähän mä enimmäkseen olin)
 Kauhun sekasin tuntein teilasin mun ekan Steinbittin...
378083.jpg

Näillä kavereilla on puruvoimaa enemmän ku Pitbulleilla. Nopsaan lähtee nakit jos erehtyy laittaan ne ton suuhun... Tollanen ku ilimesty venneen laijan yli nii äkkiä hakkeen joku kepakko tai rautatanko minkä sai tökättyä sille suuhun ja sitte vaan pää poikki.
Tosi hyvä ruokakala. Rasvanen, mutta hyvä.
Yks kaiffari taas on nii ruma, että siitä ois ainesta parhaimpiin painajaisiin, elikkä Breiflab (Monkfish englanniks)
378082.jpg
378084.jpg
Delikatesse =)
Joskus sattu tulleen Pigghå kohalle. Ei monesti eikä älyn isoja mutta hai kuiten.
378087.jpg

Kaikkiis hurjin oli kuiten se eka Kuningasrapu.... Non kuulkaa ISOJA!!!!
378085.jpg
Ja kovin maukkaita =D
Mainitten vielä ainaki Uerin (Taitaa olla yhen lainen meriahven/simppu)
378109.jpg
Yhesti saatiin maihin 6 tonnia pelekästään Ueria... Net piti sitte punnita ja pakata. Eihän siinä muuten mittään mutta ku niillä on älyttömät piikit selässä. Ja niisä on myrkkyä, niissä piikeissä. Vaikka oli kahet hanskat päällekkäin, ne piikit tunki läpi. Ja parin tunnin päästä nakit oli ku nippu k***iä. Sitte oliki valivali, vikiviki. Onneks tää kalastaja ei ollu ilikiää tyyppiä ja neuvo mikä helepottaa. Piti puhkasta Uerin silimä ja hieroo sitä mähmää näppeihin... Lievän skeptisenä tehtiinki niin ja katos kummaa, se autto.
Suurin Ruijanpallas mikä tuli maihin (meille) paino 360 kg. Iliman päätä ja sisusromppeita. Soli valtava. Mä yritin ettiä kuvaa siitä (mulla nimittäin on se jossain) mutten löytäny. Hinattiin se trukin kahaveleista roikkuun ja just riitti nostokorkeus...
Onhan niitä palijoki erillaisia kaloja ja olioita mistä vois kertoo, mutta joku toinen kerta.
Kaikkee sitä on nähäny ja puuhaillu.
Päivän hauskin haku:
 05 Feb, Mon, 12:08:43    Google:  immenkalvo  

Ja siihen kommentti: ....TOO LATE!!!!!