Stna prkle... Nyt on lentsu. Kuumekki tuli. Ja pakkausta ois jatkettava. Jatkanki kunhan oon vääntäny pari paracettia naamariin ja juonu inkiväärin-juuri-teeni. Viime yönä jäi nukkumiset minimiin. Joka välissä piti olla niistämässä. Kyllä pystyasennossa pystyy hengittään meleko hyvin mutta laitappa maate...Oon päässy melekeen plussan puolelle tässä häslätessä. Mutta vielä on matkaa täydellisyyteen... Klo 16. lähtään hakkeen auto että pääsee roudaan. Kirppikselle pitää viiä ylimääräsiä kamoja ja Pelastusarmeijalle ylimääräset kamppeet. Mennee koko vuorokausi heiluessa.Sunnuntaina on sitte nukkuma-päivä. Toivottavasti...

Uskomatonta kuin tota romua kertyy nurkkiin! Mäki oon muka ollu hirviän aktiivinen hävittämällä kaiken ylimääräsen puolenvuojen välein, mutta ei näköjään auta. Melekeen masennuksen paikka.

Mutku ei oo aikaa masistella nyt joten katotaan joku toinen pyhä.

Ainii!!! Ku tosta Telenorista on ollu harmia ennenki, nii ei kait ne rupia linjaansa muuttaan. Tuli kirje että mun netti olis tulossa käyttöön siinä uudessa osoitteessa 17.10!!!!!! Mitä v***ua!!! Muuton ilimotin niille jo aikoja sitte. Mikä tossa hommassa mättää!!! Pittää ostaa sellanen "duppeditt" tähän esihistoriallisen läpän kylykeen ja linkkautua koulun koneen kautta. Muutan siihe koulun lähelle, joten mahollisuuksien rajoissa ois että kenttää riittäs mun luo asti. Jos ei riitä, nii postaukset on vähissä siihen asti ku Telenor saa sormen ulos perseestä ja yhistää mut takas tänne bittihärdelliin. Mutta kuin saakelin vaikiaa on tää netin siirto sillai ihan oikeesti? Pittääkö sitä ihan oikiasti ootella melekeen kuukausi? Onko tää asiakaspalvelua!?

Kysyn vaan...

 

Edittiä: 20.22

Käväsin läppiksen kans sielä uuesa kämpsyssä. Ei yllä koulun netti siihe asti. Helevetin helevetti. Noh, kai mä jotaki keksin.

Laitetaasta vielä tällanen. Ihan vaan ajan kuluks. Hassuja tuloksia tuuppaa...

 

Your Extroversion Profile:
Cheerfulness: Very High
Activity Level: High
Assertiveness: High
Excitement Seeking: High
Friendliness: High
Sociability: High
 
 
PS: Sää Turskalandiassa tällä hetkellä: Aurinkoista ja +18 astetta.