Täällä on tänään leijaillu muutama hiutale taivaalta rivakan tuulen kaverina. Labrakeskuksessa vanahemmat naisihimiset oli kiharat suorana ja päivittelivät moista lumimyrskyä ku tullee nii liukas että tekolonkat ryskyy.
DAH! Ostasivat sellaset piikkianturat kenkiin, niinku jokaisella raajojaan rakastavalla tarttee täällä olla.
 Sainpahan otettua päikkäritki tänään. Kyllä teki gutaa =)

Nonii. Puhelin soi ja joku soitti "tuntemattomasta" numerosta. Epähuomiossa vastasin (en vastaa yleensä jos numero ei näy näytöllä) ja kuis ollakkaan, nii joku helekkarin kaupustelija. Ei oo lupa soittaa tollain!!!! Prkle. Sen myös sanoin äkäsin sanakääntein tälle maanvaivalle. Samoin myös sen että satun olemaan myös henkilö joka on kieltäny numeronsa käytön puhelinmyyntiin. Ettäs ties. Ja nyt v***ttaa ku ei oo sellasta vanahan ajan seinäpuhelinta, että ois voinu oikeen voimalla paiskata luurin paikoilleen.(Agressioita vähän ulos, niinku) Pikkunen *naps* kännykän kans ei aja samaa asiaa. Oon äkänen akka. Ja s***na minä mittään naistenlehtee (tai mikä helekkarin askartelupakkaus se ois ollu) halua!!!
Äh, alan keittään kahavia. Kofeiini-vajaus jyskyttää ohimolohkoissa.

EDITTIÄ: (kello on 00.39 turska-aikaa)

Nyt on C.S.I. katottu ja kahavit juotu. Jopa yks rapsan tapanen on alotettu. Virtaa on kinttaissa niin palijo, että vois muillekki jakkaa. Vaan en jaa. Saa nähä kuin kauan sitä piuvaa pystyssä tänä yönä ja kuin kammotus on huomen aamunen herätys. Laitoin kellon kilikittään pikkusen aikasemmin ku normaalisti niin kerkiän istahtaa labrakeskuksen kanttiinissa jonku aikaa tuoreen lehen, kahavin ja svelen kans. Mitähän naapurit sannoo jos rupian imuroimaan?