Nysse sitte on loma :) Tentti meni...hmmmm... ei uskalla sanua mittään. Son joko läpi tai sitte ei.
Aattelin olla ihan sohovapottuna eilisen illan, mutta empä ollukkaan. Lepakko-kaveri Irene soitti ja oli riemuissaan ku mun tentit on ohi ja halus piffata muutaman olusen. Ja ilimotti että on usiampiki hlö jotka on onnellisia vähemmän ressaantuneesta turskasta. Tehtiin sitte tärskyt SolSideniin, ravintolaan nimeltä Primo. Aattelin että hupsista, saapa nähä kuin se kalijan juonti siellä onnistuu... ei muuten mutta ku olin pari viikkoo sitte samasessa paikassa lounastamassa Monican kans, nii palavelu oli syvältä ja ruoka mautonta. Noh, mietiskelin että kaippa ne sitä kalijaa kantaa pöytään nopiampaa ku sapuskaa ja kevein askelin suunnistin sitte Primoon.
Olin siellä varttia vailla ysi.
Kello 22:00
Kaljaa tilattu: 4 kertaa
Tilattu kaljamäärä: 2
Kaljoja saatu/juotu: 0
Sitte yhtäkkiä (?) Zombimainen tarjoilija laahustaa paikalle yhen kalijan kans. Sanomma että on tilattu 2 kalijaa ja tuhkiski ois hyvä olla olemassa.... Tuhkiksen tarjoilija nappaa naapuripöyästä ja se kuppi pursuaa jo valamiiksi yli äyräittensä. sitte se ilimottaa että hakee 2 sekunnissa sen puuttuvan kalijan.
Kello 22:35
Kaljaa tilattu: yhteensä 7 kertaa
Tilattu kalijamäärä:1
Kaljoja saatu/juotu: 1
Zombi haahuilee ympyrää eikä saa tuotua sitä prkleen kalijaa. Synnove (meän seurueessa) polttaa hihat ja lampsii Zombin tykö ja nappaa sen tarjottimelta kalijan ja tuo Irenelle sen.
Klo 22:55
Lähemmä muualle.
Tona aikana ku oltiin tuolla, mun laskujen mukaan 8 pöytäseuruetta lähti nosteleen. Ruokaa ei tullu/ruokajuomia ei tullu/aterimia ei tuotu.... You name it. Suoraan sanoen: En oo elämässäni nähäny ja kokenu nuin onnetonta esitystä. Varsinkaan ravintolassa joka on kylän parhaalla paikalla ja jolla ennen oli maine yhtenä parhaista ruokapaikoista tällä kylällä. Pistää miettiin että mitä on tapahtunu.
Noh, Primo saa kuulla asiasta hehehehe
Meän seurueessa oli nimittäin 2 hotellinjohtajaa, 3 tarjoilijaa/entistätarjoilijaa ja yks joka on maan 2 suurimmassa lehessä töissä....

Tännää pitäs mennä Marinaan grillaan. 26 plussaa varjossa. Pittää alakaa kaiveleen hepeniä esiin.