Brim oli laittanu näkösälle yhen suosikki taiteilijan kuvan. Ei olleskaan pöllömpi idea. Tää saatta järkyttää monia, mutta oon aina ollu kiinnostunu taiteesta. Joo, ja käyn teatterissaki =D
Mulla tuli valinnan vaikeus, että kenenkähän taiteilijan luomuksen laitan näkösälle. Päätin että ei yks riitä. Ja kumpiki on oman kylän poikia.
Håkon Gullvåg:

413526.jpg

413607.jpg

413527.jpg

Gullvågilla on palijo hienoja maalauksia, yks on meän koulun seinään maalattu, koko seinän kokonen ja se jaksaa vangita joka kerta ku ohi mennee.Aina siitä löytää ihan uusia ulottuvuuksia.

Håkon Bleken:

413528.jpg      413546.jpg

Blekenillä on ihan eri tyyli, mutta sama se, tykkään kovasti. Varsinki kaikista sen Hedda Gabler tauluista (punasävynen kuuluu niihin) Mulla ja yhellä luokkakaverilla lukiosa oli kunnia lainata yhtä Hedda-tauluista "rekvisiitaks" ku meillä oli lopputyön (norjan kieli) esitys Hedda Gablerista ja hänen mahollisista mielenterveys ongelmista. Täyet pojot nykästiin =)

Oon tässä haahuillu tolopillani jo muutaman tunnin. Aattelin lähtä käymään lenkillä, kaupassa ja sitte rapokasan kimppuun.
Son moro.

PEEÄS!!!!
Voi hyvänen aika!!!
Vebjørn Sand meinas unohtua!!!!!!
413826.jpg

413827.jpg