Ihanaa, tullee ukon-ilima! Ensin luulin että naapurin poika vaan starttailee mustangiaan tallissa, mutta ei. Ihan aito ukkonen!! On mahtavan näkönen ku salamat räiskii vuonolla.

Janne saa moponsa jonaki päivänä ens viikolla. Se tulee rahtina suomesta. Kuulostas olevan kinder-muna... Se tossa jo soitteli että oisko mulla minkä laisia työkaluja, ku se mopo ei oo ihan valamiiksi koossa. Kyllähän multa löytyy vaikka mitä. Kauppasin jo tuluppia ja muuta krääsää mikä saattas passata. Pittää varmaan lähtä auttaan sitä siinä kokuamisessa, vaikka aikunen mies, ossaa varmaan koota moponsa ihan itte. Mutta kaksin aina kaunihimpi. Ja ei sitä turhan usein pääse hiplaan ihka uutta mopoa. Softailit on muutenki nii nättejä.

Huomenna pitää käyvä kirjastossa viemään kirjat ja aattelimpa helliä itteeni sushilla. Siitä tulee riippuvaiseksi. Siis sushista. Siiton joku vuosi aikaa ku eka sushi-ravintola tuli tälle kylälle. Oltiin Geir Olen kans mopo ajelulla ku oli nii hieno päivä ja kai siinä tulee näläkäki happimyrkytyksen lisäks. Parkkeerattiin pyörät ja päätettiin uskaltautua maistaan moista idän herkkua. Pitkin hampain. Se kolahti heti.

Pitäs alakaa sortteeraamaan pikku hilijaa kamppeita mitä ottaa Suomeen mukaan. Ei muuta ku pyykkikone laulaan. Ja Doffenille pitää sopia hoito paikka. Gunn kyllä lupaili, että kortteeri hoituu.