Tossa justiinsa jutustelin yhen kaverin kans naamakirijassa ja se mainitti että, jos hää kuuklaa ittensä nii tupsahtaa esille 5 vuojen takkaa kommentti Turskalandiassa...... Samalla mulle tuli sillain pikkasen huono omatunto, ku oon jättäny IHAN retuperälle tän blogaamisen. Mutta katotaas ny, kuin akan käy: Oon muuttanu "maalle" (4,5 kilsaa keskustasta) ja töissäki ollu pitkästä aikaa :) 

Töissä olo oli kyllä meleko mellevää. 22 päivää putkeen merillä ja nyt 22 päivää vapaata. Pistämpä linkin työpaikalle (jos ossaan....)

www.facebook.com/photo.php

Meikä tuolla kaikkiis vasemmaisena eturivissä. 

Satuinpa oikiaan (?) aikaan alottaan työt: Tehtiin yli 134 tuntia pitkä dokkari Hurtigrutesta ja pääsimmä Guinnesin ennätysten kirijaan. Meikästäki tuli ihkaelävä Ö-julukkis :D Nyt ois vielä melekeen 2 viikkua vappaata.

Sitte tästä muutosta.... 2.6 kantelin viimosen lootan taloon ja nautin eka kupin kahavia keittiönpöyvvän ääressä. Samaan aikaan soi puhelin ja käsky kävi merille. Ei kerinny laittaa kämppää kuosiin ennenku lähin. Aavistuksen ressas maihin tullessa että kämppä on ku pommitettu bordelli. Ois ollu kiva tulla siistiin kämpsyyn, mutta aina ei voi voittaa. Ei ees joka kerta. 

Nyt sitte ootan syksyä että saa poimia OMAT luumut, kirsikat ja omput :D

Kokkeillaas palata astialle taas.

Son moro.