Hellettä piisaa. +25 varjossa. Olo on kiva ja aattelin lähtä kellottaan tohon nurmikolle, jos vaikka iha vahingossa ruskettuski. Pitäs vaan vähän raivata täällä. Kämppä on ku pommitettu bordelli ja akka vaan aattelee rusketus raitoja. Ressannu hiukan nuitten lopputenttien kans nii siinä on siivous-into rapissu ihan kokonaan...

Ote päntättävästä "Primærstruktur: Å beskrive primærstrukturen betyr å oppgi rekkefølgen av aminosyrene i polypeptidkjedene" Mielenkiintoista.

Alakaa olla homma hanskassa nuitten lukemisien kans. Täällä on sellanen hauska(?) juttu noitte tenttien kans, että tenttiin joutuvat/pääsevät arvotaan. Noin 10% pääsee esittään vähintään 15 min esitelmän annetusta aiheesta ja sitte sensorit tenttaa vielä vartin. Piece of cake.

Voi ei!!! Taia päästäkkään lekottelen nurtsille. Vormulat alakaa!

Tvi,tvi. Palajan asiaan myöhemmin.

Nyt on sitte se myöhemmin. Kimi ajo kivasti, mutta tympii tuo Suumakkeri sen pittää aina olla hämmentämässä tuolla kärjessä. Varmaan kyllästyy tohon Alonsoonki kohta. Aistinko hyppysellisen patriotismia ajatusmaailmassani? Hyvä,hyvä. Tossa justiinsa siskon kans raatailin. Se asuu iha pohjois-norjasa. Niitei siellä juuri kesä-ilimoilla siunata. 7 astetta tais olla ja ilima vaihtuu nopiammin ku itte kerkiää mielipiettä vaihtaa. Ei tee mieli sinne, ei, mielummin sitä täällä patsastelee ja sulaa pois. Siitäpä tuliki mieleen että pitäs ruveta kasaamaan kamoja ja itteensä. Naapuri kuttu grillaamaan.

Tsubidu!!!

Oli pakko vielä palata heittään pikku kommentti...

Hirviäst palijo sellasia kutomis-virkkaus-neule-pitsinnypläys-blogeja... oonkohan mää hiukka erillaine, ku yhesti yritin virkata tai kutoa patalappua nii sitä tuli pipo. Ruma pipo. Jätin harrastuksen niinku siihen. Helepompi on laittaa kokoon vanaha Harlikka ku vääntää langasta jotaki... Olenko luonnonoikku?