Aamulla kuuen pintaan taiteilin parvelta alas. Ihoa särki, niveliä särki, lihaksia (?) ja läskiä särki. Jopa hiuksia särki.Ääni oli lähteny Pattaijalle lomalle ja nokka ei toiminu olleskaan. Nii että hyvää huomenta mullekki....
Mutta ei auttanu, tännään oli analyyttistä kemiaa ja sitä ei kertakaikkiaan voi jättää välliin. Rymysin aikani mun "vaatehuoneessa" ja löysin kasan kaikenlaista tarpeellista:  Papan vanahat pässinpökkimät vuojelta kilipi ja kypärä, tavalliset pitkälahkeiset välihousut, vanahat toppapökät, erillaisia villiksiä, pipoja, vanttuita etc. etc.Nämä sitte taiteilin päälleni ja pisteenä iin päällä oli mun sikaleuhka Craftin untuvatakki. Eipä palellu, ei. Ainoo vaan että mistäs löytys joku, joka potkasis vauhtia sen verran tarpeeks että sais rullailtua (pyörittyä) koululle asti. Liikkuminen oli kankeahkoa.
Nyt oon sitte koton ja suorastaan ryven ittesäälissä. KUKAAN ei oo mua passaamassa ja hoitamassa...(ÄITIII!!!!)
Pittää varmaan ruveta kreatiiviseks ku äippäki assuu nii kaukana... Kaikkiis paras ois tietty se että äiti ois lähellä, laittas viilentäviä kääreitä ottalle, tekis kuumaa viinimarjamehua ja voivottelis sillai sopivasti, ettei itte tarttis valittaa kokoaikaa. Mutta ei nii ei. Jottain muuta tarttee keksii.
Täältä löyty jonkun tapasta ideaa miten vois lunssa-aikaa käyttää ja samalla helepottaa oloa. Teen suoran lainauksen (elikkä kähävellän ku suoraan sanotaan...)

  "Hetken ajan kaikki olikin hyvin. Jo kivikaudesta lähtien ihminen on pyrkinyt aina kylmyydestä värisevänä jonkin lämpimän alle makaamaan, kuten televisio ja etenkin digikanavilta tulevat yöohjelmat ovat meille opettaneet. Mutta pidemmän päälle pelkkä makaaminen alkaa puuduttaa - tekisi mieli tehdäkin jotain! (Tässä vaiheessa raha yleensä vaihtaa omistajaa.)"

Niinpä... Mitäs tällanen sinkku-tyttö tekkee? Opiskelijalla ei oo varaa miesh***iin, Loveri on hyllytetty, satunnaista vakituisempia irtosuhteitakaan ei oo ollu sitte elokuun....
Repikääpä siitä sitte... =(

Päivän Poiminta (Tästä lähin PP) sanoista millä Turskalandiaan on löyvetty:
  06 Feb, Tue, 22:56:53    Google:  pallit kidutus  
  07 Feb, Wed, 02:16:28    Google:  kyykkypaskalla  
  07 Feb, Wed, 06:09:01    Google:  mummo sex