Vihdoin sain valamiiksi histologian 25 sivusen rapsan. Taju kankaalla. Varttia vaille kasi pitäs herätä ja lähtä pirtsakkana labraan helliin bakteereita.(ja palauttaa tuo rapsa) Lompakko on tyhyjä ja jääkaapissa on vaan valot ja ketsuppia. Mutta tätä kai tää opiskelija-elämä on.
Voi ku joku adoptois mut ens viikon keskiviikkoon asti. Tai ainaki ruokkis mut. Mutta ei hätä oo tän näkönen, onneks on kertyny tota vararavintoo kylykiin ja peräsimmeen ettei täsä varmaan kerkiä näivettyyn kokonaan ennenku tilille humpsahtaa rahnaa. Kahavia mulla on riittämiin. Tupakka loppuu huomenna, elikkä tupakointiki loppuu huomenna. Se on positiivista. Doffenilla on ruokaa riittämiin, eihän yks pikku taistelukala palijua tartte.
Oikeestaan kaikki on ihan hyvin. Räväkkä laihis tästä tullee =)
Mietin että uskallanko ollenkaan laittaa nukkuun. Jos en sitte herääkkään jostain syystä kellon soittoon... tai pahoinpitelen sen äänettömäks puoli-tajuttomana. Sitte ois kyllä turska-täti ureassa kulumakarvoja myöten. Nää labra-hommat on pakollisia. Oot pois tunneilta= ei asiaa tentteihin... Onneks huome....siis tänään on jo perstai.

Kauhistelin jo ittemielessä viikonloppua mutta siitä saattaaki tulla meleko mielenkiintonen. Eilen sain viestin vanahalta työkaverilta. Se on muuttanu 2500 kilsaa lähemmäks ja oli tulossa käymään näillä perukoilla. Pyys kahaville juoruileen =) Kiva,kiva.Ei olla nähty ainakaan 7 vuoteen elikkä palijo on juteltavaa. Se toimii sukeltajana tossa 150 kilsan päässä. Sukeltelee kampasimpukoita. Ehkä tää vielä juhulaks muuttuu jos sillä vaikka sattus olemaan niitä kampiksia pussillinen mukana... Minähän kyllä sapuskat meille pyörähytän niistä.
...jos kuitenki vähän ummistaisin silimiä tässä vaiheessa...