Pikku-Per soitti eilen illalla ja pahotteli ettei ollu kerenny tulla kahville päivällä, niinku puhe oli. Näköjään toisillaki pittää kiirusta, eikä vaan mulla.
Sitte se muka niinku ohimennen kysäs, että onko mulla mittään järkevää tekemistä just nyt vai kökötänkö aivokuolleena netissä. Siihen vastasin että jäläkimmäinen arvio on hyvin lähellä totuutta. Sellanen peli ei kuulemma vetele ja kävi käsky että kampaa naamas ja tuu tallille. Käskystä, sir!!!!
Tallille päästyäni Pikku-Per kysy mun maaseutu-tuntemusta. Siinä ei nyt tosiaan oo mittään hurraamista joten Per ilimotti että ota akka kalja, nyt lähtään Verdaliin. Okei, mutta minä ajan. Ajaa rymäytettiin ensteks Stjørdaliin ja nautittiin romanttinen illallinen paikallisella Shellillä (HEHEHEEE) ja päästiin sinne Verdaaliinki.
On, kuulkaa, vaarallinen paikka!!! Siinä yhessä (ainoossa) liikenneympyrässä meinas tulla rattori kylykeen. Minen nähäny olleskaan sitä, elikkä sen täyty olla jotenki viritetty vehe ku nii luijjaa tupsahti siihen.
Mentiin kyläileen Verdal MC:lle ja Poltergeist MC:lle. Ja oli ihan huluvattoman hauskaa.Pöytä oli koriana ku perille päästiin ja tännään saatiin vielä valas-piffit ja kerma perunat. Ja just tulin kottiin=)
Minen jaksa kirijotella nyt enempää vaan käpristyn tonne soffalle.
354760.jpg
Pikku-Per