Eikö ookki ihimellistä? Mikään ei oo koskaan hyvä. Hirviää kätinää ku sataa ja on kylymä tai jos naapuri kaupungissa on parempi ilima. Sitte ku tulee tällaset mega-helteet nii silti on naama norsun vi**lla. Oon pyrkiny rajottaan vikinän ja valituksen n. 1krt./tunti ja onnistuinki ihan kivasti, iltapalaan asti. Laitoin ittele voileivän ja himosin maitoo. Jääkylmää suoraan jääkaapista. Kaatelin lasillisen palan painikkeeksi ja köpöttelin sohvalle nauttiin ja...PÄRSKISTÄ!! Se helekkarin maito oli kerenny tasku-lämpimäksi matkalla jääkaapilta sohovalle!! Jestas sitä valituksen määrää minkä sain suollettua viiessä minuutissa ulos. Ja kukaan ei ollu ees kuulemassa. (Voin nyt heti kertoo etten asu kartanossa missä on kilsa itä-siivestä länsi-sipeen.)

Oltiin AG:n kans pirtsakoita iha aamupäivästä ja päätettiin kuntoilla kylille ja takas. Repullinen vesipulloja mukana ja mahollisimman vähän kampetta päällä hilipastiin keskustaan. (3,5 km) Heleppohan se ku koko matka myötämäkeä. Kunto on huonooki huonompi, joten takasin tulo rupes takkuaan iha alaku metreillä. Täällä ku tää maasto on jotaki ihan muuta ku tutut pohojos-pohojanmaan aakeet laakeet. Käytettiin hyväksemme suurin piirtein joka ainoo ruohikon pläsi ja tekosyynä oli tieten auringon palvonta. Mahto olla näky ku kaks NAISEN kokosta naista puhku Mount Everestiä ylös käsin ja rantautu jokasen mahollisuuden tullen nurtsille yskiin ja köhiin keuhkon palasia... ELÄKÖÖN KEIKO!!

Huomenna uusiks. Muutenki jänskättää. Saa tietää onko mulla tentti 15.6. Pitäkää peukkuja =D En tosin tiiä että puolesta vaikko vastaan....