Pileet loppu sitte jossain vaiheessa, en oo ihan varma mihin aikaan, ku tökkäsin tulupat korviin ja kömmin sänkyyn. Havainnot vähissä.
Aamulla heräsin ennen ysiä ja pollajukeboxi alako välittömästi ryppyileen. Pritni Spiörs... shit. Kiitti v***sti, pissis-dj opiskelija-pupista...
Aikomuksena oli että alakasin väsäämään kokoon Etiikan lopputyötä mutta kas kumma, ku tiskaaminen, pyykin pesu ja kynsien viilaaminen on nii helekkarin palijo tärkiämpää. Ei tästä tuu h*****ttiäkään täällä kämpsyllä. Nappaan läpän kainaloon ja painun nojaileen ChocoBocoon (kahvila). Valita osu ko. kahavilaan sen takia, ku tää kaffipaikka on kovin pikkunen ja intiimi. Sinne ei mamma-kerho mahu hyökkäysvaunuineen ja kitisevine hellantelttuineen.
 Lauantai päivät on yleisestikki ottaen helevetillisiä jos aikoo lähtä keskustaan toimittaan jotaki, mutta tän mun lusmuilu kohtauksen takia pittää siirtyä sellaseen paikkaan missä voi keskittyä olennaiseen. Lepakko-Irenelle soitan että, tullee mun kans pohtiin niitä korventavia kysymyksiä, mihin pitäs löytää jotaki järkevää vastattavaa. Sillä on vahavat mielipitteet melekeen kaikesta ja meillä ne (mielipiteet) ei tosiaankaan käy aina yksiin. Sais valaistusta useammalta uuvelta suunnalta =) Etiikka-kysymyksissähän ei oikeestaan oo oikeita eikä vääriä vastauksia, vaan enemmän oikeita tai enemmän vääriä. Niin, tai se oikeestaan riippuu siitä minkä etiikka-suuntauksen kantilta asiaa aikoo käsitellä.
Riittää tää jauhaminen.
Mä meen.
Hyvää lauantaita plokistaniaan.
PS: Tsiisus näitä mun hiuksia!!!!! Sojottaa joka suuntaan.
BadHairDay!!!!
386490.jpg