Oon kukkunu hereillä jo pari tuntia. Koulun alottajais-sydemi alkaa klo kymppi (huom.turska-aikaa) Me kokoonnutaan jalkapallo-stadionille, joten mieleen muljahti, että kuin paljo meitä uusioita oikeen on, ku stadionille mahtuu 22000 katsojaa.... Noh, tulleepa sieläki käytyä. Vaikka täällä on (kuulemma) hirmu hyvä potkupallo joukkue, nii en oo käyny peleissä. Ihan vaan siitä syystä, että potkis SUCKS, BIG TIME!!!! Sinne tullee nyt sitte opiskelijoita ja sitte tullee ihan bändiki soitteleen. Ralph Myers and the Jack Herren Band. Sitte kaikenlaista äksöniä puol kuuteen saakka. Ois bileetki illalla, mutta ei hirveesti nappaa, vaikka pitäs varmaan tutustua ihimisiin. Palajan asiaan myöhemmin alottajais-rapon kans.

154498.jpg 

RAPO!

Minä viksuna tyttönä otin tietenki digin mukaan. Ylypiä siitä. Mutta ku en sitte tarkastanu onko pattereissa virtaa, nii tää on ainoo kuva minkä sain otettua ennenku digi-vempain pimeni. Meitä oli jokunen tuhat tuolla potkupallo areenalla + "kummit" jotka ryntäilee tossa lavan eteen. Bändillä oli mahtis pyro-show, ois vaan ollu hienompi pimiällä. Saatiin kaikenlaista sälää tän päivän aikana, iha muovipussi tolokulla. Ja ku kaikki on nii nykyaikasta, nii kahen tyyppiset sisäänpääsy/turvallisuus kortit koodeilla annettiin kans... Mite helekkarissa kaiken sen tiedon voi muistaa, mitä meille tuupattiin silimät ja korvat täyteen???

Sitä en jaksa aatella just nyt. Lähen suihkuun ja sitte sinne ilta-geimeihin... 

Ainii! Unohtu sanua että olin pikkusen liian optimistinen iliman viileyven suhteen... 27 varjossa, samanlaista luvattu piiiiiitkääään... Kuolo tullee.