Tässä ohoje kunnon norjalaiseen kotiruokaan:
RASPEBALLA
(tällä ohojeella tullee 15-20 keskisuurta palleroo)
500 g keitettyjä pottuja
1500 g raakoja, kuorittuja pottuja
300 g ohorajauhoja
100 g vehenäjauhoja
1 1/2 tl suolaa
1/2 tl pippuria
2 litraa suolalihan keittovettä
Tässä linkki joka näyttää mitä sitte pittää tehä
Muistakaa kaataa ylimääränen neste jauhetuista potuista pois!!!!!!
Jos jottain jää epäseleväks, kysykää =)

(Siis raspisten kaveriks pittää keittää suolalihhaa. Lampaan tai possun)
Ja tietenki lanttumuusia...
Elikkä jokunen iso lanttu kuoritaan, pilikotaan ja keitetään muutaman potun ja porkkanan kans ja niistä tehhään pottumuusin tapanen mössö.
Lisäks ainaki meillä oli pieneks pilikottua ja paistettua pekonia rasvoineen ja kunnon liha-makkaroita (sillai varovasti keitettynä ettei ne vaan halakeile. Me käytettiin Vossakorvia)

Nyt oon nii väsyny, että muu viikonloppurapoilu saa oottaa huomiseen.