Oon ihan intopinkeenä! Löysin lähikaupasta lehemän kielen ja nyt keittelen sitä seuraavat 4-6 tuntii=)

Soli sillai kevyesti suolattu valamiiks. Ai että son hyvvää leivän päällä!

Yleensä käytän joko poron tai hirven kieliä, mutta sattuneesta syystä mulla ei satu niitä nyt olemaan täällä, niin kyllä tuo ammun kieliki mennee. Kuolaten oottelen herkkua=)

Täällä oli ennen sellanen oikia teurastajan kauppa, missä oli IHAN kaikkee mitä pystyy ees kuvittelleen. Mutta se lopetti vuos sitte. Harmi sinäänsä, vaikka siellä hinnat oli meleko jäykkiä... Nyt saattaa olla vaikeuksia hommata vaikka tuota kieltä ja näin joulun alla on usiamminki käyny mielessä että saispa jostaki sellasen kunnon Joulukinkun, eikä mittään kinkkurullia mitä nää mainostaa joulukinkkuna.

Kalahalleja täällä on riittämiin, mutta niissä tullee harvemmin käytyä. Saan kalat muualtaki ja halavemmalla, ja jos jotaki erikoisempaa, kuten kuningasrapua haluan nii ostan halavalla tutuilta kalastajilta. Viitaten aikasempaan postaukseen, kampasimpukoita on vissin hankalampi saaha... =)

EDITTIÄ: (19.15)

Siellä se herkkupala kiehuu =)

261454.jpg

Kävi testaamassa ameriikankielen taipusuuen.

Passaa niinku aiheeseen.

 

What American accent do you have?
Your Result: The Northeast

Judging by how you talk you are probably from north Jersey, New York City, Connecticut or Rhode Island. Chances are, if you are from New York City (and not those other places) people would probably be able to tell if they actually heard you speak.

Philadelphia
The Midland
The South
The Inland North
Boston
The West
North Central
What American accent do you have?
Take More Quizzes