Ollu jonkuverran hätinää viime aikoina. Lauantaina tehtiin Monican kans norjalainen joulu-päivällinen ja saatiin ku saatiinki Gillian tuleen kans. Ei G kyllä kauaa jaksanu kuupehtia ku ribbe (sian kylyki norijalaisittain) on meleko tuhtia ruokaa, mutta 1,5 tuntii on palijo parempi ku ei mittään. Ja pääsihän seki kotuaan pikkasen pois, eli tuskin on haitaks.

Sitte oon viksuna ihimisenä laittanu mun vanahan kännyn eläkkeelle. Se päätti lakata toimimasta ku lipsahti kylymän kohomettamista kätösistä asvalttiin. Tai siis ei se het lakannu, mutta alako eka ilimestyyn ihime oireita ja sitte se vaan otti ja pimeni totaalisesti. Noh, olihan se jo melekeen 5 vuotias. Joutu ostaan uuen elimen. Satsasin Samsungin U900 Soul härpättimeen. Nyt sitte saa kieli keskellä suuta ihimetellä kuis moinen kapula oikeen toimii. Onneks on käyttöohjeet 5:lla ymmärrettävällä kielellä, eiköhän tää tästä.

Aamulla pitäs saaha rovi hinattua kahavipannun ääreen klo puol kuus. Puol seiskalta tarttee tojottaa jo labra-keskuksessa. Melekeen viimistä rapoa viiään ennen tenttejä, JIPPIIIII!!!!

Hitto, unohin ostaa maitua kahaviin kauppareissulla :(
Tarttee lähtä rämpiin uus mutka tonne räntä/raesateeseen.