Härösin eilen koko päivän ton etiikka-jutskan kimpussa.  Rupes jo ketuttaan lopussa. Onneks Gorm soitti ja ilimotti mun olevan ootettu mopo-tallilla klo 22 reikäleipä. Ei kai siinä auttanu muu ku liikahtaa sinne päin.
Niillä oli sellanen hieno viritys, bändejä ja kaikkia. Tällä kylällä on just nyt by:larm (muusikoitten kinkerit) ja to-su on tarjolla älytön määrä konsertteja. Pitkästi yli sata.... No nii. Poijat oli sitte saanu hommaks järjestää nachspillin (jatkot).
 Mä istui alakuillan  privaatin puolella, mutta ku porukkaa alako lappaan (sitä muuten sitte kans tuli, lippuja meni kuulemma kolomisen sataa) siirryin sujuvasti pile-puolelle.( Minille terkkuja takas poijilta, niilon jo ikävä ja käskivät kysyä: Millon tuut?) Pilepuolella oli tavallista sakkia ja julukkiksia (norjalaisia) Satuin törmään Gåten porukkaan.(Musiikivideo tässä) Niillä oli sillon vuosia sitte levyn julukistamis pileet tallilla (varmaan kaamee yllätys että olin sielläki?), ja siinähän saattaa vahingossa tutustua ihimisiin =D
Pailasin ku pikku elukka ja sitte kiltisti kotiin nukkuun sen pitkätukkahippipopkerkon kans.....
Kyllä mä sitte raportoin jos/kun on seksiä. Vielä käyttäyvyin tosi neitseellisesti.
Mikähän siinäki on?
ÆSH, ei jaksa. "Siinä" hommassahan tullee hikiki....

PP:
  10 Feb, Sat, 11:49:20    Google:  lampaan pallit  
  10 Feb, Sat, 11:52:51    Google:  siskonmakkara pitsa