Eilen soi puhelin jatkuvasti ja tekstareitaki tikitteli kiitettävästi. Kaikki yhteyden otot koski sitä, että millon,miten ja mihin haluaisin lähtä pailaan. En mihinkään. Nyt se vanhuus on sitte tullu. Kävin vaan AG:n luona syömässä kana-salaattia ja kahvilla. Puhe oli että ois korkattu pullo viskiä, mutta se jäi aikomukseksi. Koko ajatus typisty sohvalla nuokkumiseksi ja p***an jauhamiseksi. Nukkumassa olin jo heti puolenyön jälkeen.

Tänään pitäs olla keskustassa klo 13.30. Siel on joku yhteinen hulabaloo meän koulun opiskelijoille. "Finn anda" elikkä "Löydä ankka" Jotaki kylpy-ankkaa sitä pitäs ettiä ympäri kylää.

Ulike varianter av badeanda.

Noh, kello ei oo vielä paljo, ja jos saan tehtyä kouluhommat valmiiks ajoissa, nii saatampa lähtiäkki ankan mettästykseen.Vaikka tuntuu, että tää opiskelija-elämä on tarpeeks rankkaa iliman viikko-piletyksiä ja piilottelevia ankkojaki. Jos ois 20 v nii kattelis asiaa varmaan vähän toiselta kantilta, mutta ku on jo 26+ + , nii....

Jos kuiten unohtas nuo koulu-hommat hetkeks ja lähtis käymään lenkillä. Paitsi, että "lenkillä" on pikkusen liian rasittava sana. Lähen kävelylle.

Lisäys: Taianki lähtä mopo-pirskeisiin illalla ku nii nätisti pyyettiin.... Samalla vois tutkia väitteen "Voi pitää hauskaa ilman alkomahooliaki"

Ha-ha-haa!!! Ette kai uskonu tota?