Tää on just tätä. Oon tosiaan nukkunu univelat veks. Ei vaan ois kantsinu ees herätä. Aivan hirvittävä hängouveri. Elikkä on tullu puhuttua tanskaa isoon posliini-puhelimeen. Treot on loppu, enkä saa lissää ennenku joskus ens viikolla ku Janne tullee suomesta ja tuo tullessaan. Pittää tyytyä Buranaan.

On se ihimeellistä ku yrittää kultivoituneesti litkiä viiniä ja napostella juustoja nii tullee elämää isompi rapula. Ei tällasta tuu ku ihan täysillä kippaa hjembrenttiä ja örveltää rivakassa sivuluisussa meneen tuolla kylillä. Tästä opin sen ettei kannata yrittää olla naisellisen vähä-juomanen ku alakomahoolista on kyse.

Aiemmin päivällä pelekäsin että kuolo tullee, nyt pelottaa ettei se tuukkaan.

Oiskohan sillä osuutta asioiden tolaan, että sain hepatiitti-b rokotuksen eilen? Ainaki käsivarsi on kipiä. Siis pään lisäks.

(Meillä on tuo hepis-rokotus pakollinen ku met läträtään veren ja muitten ruumin eritteiden kans.)

Aattelin että kävisin hakkeen paistettua riisiä tosta läheisestä Vietnamilais ravintolasta, mutta taitaa olla parasta että oottelis jonku aikaa ja tarkistaa että ees mehu pysys sisällä

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen oli siis plokistanian miitti Kalliossa. Aavistuksen patitti ku asuu näinki kaukana. Oishan se ollu kiva tavata muitaki plokailijoita. Aina ei voi voittaa. Mutta tietäkää, olin hengessä vahvasti mukana. Vaan hapetus on tänään erittäin heikkoo.

 

Pittääpä lähtä taas ottaan kaukopuhelu…

 

Myöhemmin: (paljon myöhemmin...)

 

Oon tässä kokeillu kaiken moisia uusia pohjia. Tää on kiva. Kiitos Tuuliviiri!!!!

 

Elämä voittaa ja ruokaki pysyy sisällä.