Olipa ihanaa nukkua niin pitkään ku nukutti. Aattelin olla produktiivinen tänään, mutta saapa nähä kuis käy.Pitäs siivoilla ja pestä kamppeita. Ei ne koulu hommatkaan ittestään edisty... Labra-rapsat, kemian-rapsat... Pitäs alakaa pikkuhiljaa raivaamaan ylimäärästä romua roskiin. Muutto lähestyy. Pääsee ydin-keskustaan asusteleen =D. Sitte ei mee rahat onnikkaan ja taksiin (sitä nii huluvattomasti ajelee kumijalalla ku promillet on kohillaan...)

Jos alottas puuha-päivän sillai varovasti laittamalla vaatteet päälle.

Suihkuttu on, vaatteet päällä, pesukone laulaa. Alon huvikseni räpläämään tän plokin kans ja alakaa jo saaha aikaanki jotaki. Kattokaas nuita lootia tossa sivussa. Kaiken maailman linkkejäki jaksoin puuhastella teän iloks, riemuks ja raivoks. Raivoks siks, että taitavatpa olla ihan turska-kielellä. Siinä se ruottinkieli vertyy ku tavailetta niitä. Kattokaas ku ei turskis hirmu paljo svedusta poikkee. Onnea ja menestystä.

Sitte tästä 11.9 ja WTC:stä. Kaikki pitäs laittaa kohtuulliseen perspektiiviin. Käväsin Katyan plokia lukemassa ja K oli löytäny ASIAA

Ruuan laittoon tässä täytyypi ruveta kans. Käy muuten ku mustalaisen hevoselle. Just ko oppi olleen syömättä nii otti ja kuukahti.