Tännään oon ollu aikasten liikkeellä. Sain ostettua vähän joululahjojaki. Iskälle... jaa, enpä sanokkaan. Jos hää on vaikka kehittyny tietokonneen kans ja ossaa tulla tänne plokistaaniaan. Taitaa olla parempi etten puhu mittään lahajoista.

Ei siinä lahja-kierroksessa kauaa menny, ja aattelin mennä kirjaston lukusaliin lueskeeleen anatomiaa. Hoksasin että en oo ainoo jolla on lopputentit eessä =) Kirjasto aukee ysiltä ja ku minä sinne kerkesin nii soli tupaten täynnä. Ei ainuttakkaan vapaata paikkaa opiskelulle. Siispä aattelin että jos nyt kotona tulis luettua, vaikka se yleensä on vähän niin ja näin... aina on muka jotaki muuta mitä pitäs tehä ensin. Siinä lähtiissä törmäsin yhteen luokkakaveriin. Soli ihan pannarissa ku se ei tajunnu viimesimmästä kemianraposta mittään ja se piti palauttaa tänään. Kilttinä ihimisenä lupasin sitä auttaa sitte. Ja niin teinki.

Mona soitti joku aika sitte ja sillä oli riisi. Niiltä puuttu paarista porukkaa ja niin siinä kävi että meen eka kertaa varmaan 13 vuoteen ihan oikiaan paariin töihin... =@ Oonhan mä mopo-kekkereissä ollu paari-henkilönä viime vuosina palijoki, mutta ei se ny oo ihan sama. Enivei, huomenna neljäks töihin.

Pittää ottaa sormi pois pyllystä ja ruveta lukeen. NYT!