Ensteks: Mä tuun vainoharhaseks näitten prkleen yhyssanojen kans. Porolandiassa oli asiallinen "keskustelu" ko asiasta. (Enimmäkseen olin samaa mieltä itteni kans...Muut voi painua lepikkoon kielioppinsa kera. Nih!!!. Prkle.) Minen kohta kirijota mittään.
Puuh, helepottikohan tuo....
Sitte toiseks:
Kävin tänään luovuttaan verta. Eikö oo ihimeellistä, että minustaki löytyy tällasia inhimillisiä piirteitä =D Hemari oli hyvä (139, minkä jo tiesin ennestään sen kanyyli-maratoonin takia, mikä me piettiin koululla) Ferris oli ällön alhanen, joten sain luxus-rautatabuja, sellasia jotka on mukavia vattalle. (Uus Narnian kyykkykakka-sikermä tästä nyt ois vielä puuttunukki) Saattaahan se olla että jos/kun saa ferritiinit kohalleen nii sitä oikeen piristyyki. Raivostuttavaa tää ainanen väsymys.
Niin ja kaiken hyvän lisäks ilimottauvuin luuytimen luovuttajaks.

Sitte ku sais vielä nukkua nii ei asiat vois olla yhtään paremmin... Siis sori... mikähän lokiikka mulla tässä nyt oikeen on...? Vikisen ja vongun ku ei saa nukuttua ja alan piristyäkseni napsiin rauta-tabuja? Hmmmm.... ehkä se on hauskempi valavoo ku on pirtee =D...krääh...
Tännään oli ihana ilima, ja onneks oli fotoapparaatti mukana:
358949.jpg

358951.jpg

358959.jpg

Huomaa varmaan että tykkään kuvata taloja....
Laitan enemmänki kuvia Seilandiaan