Kello 16 reikäleipä tojotin siellä paarissa sitte. Paari iskuvalamiuteen ja oottaan asiakkaita. Norjahan on pikku-joulujen luvattu maa, nii arvakkaas kuin hauskaa mulla oli. Alussa meit oli kaks siinä paarissa. Ja viimisen tunnin oli kaks.... muuten oli melekos lailla ihan ittekseen. Kyllä pisti vanahan kyypparin veret kiertään se tungos.

 Nyt on jalat irtipoikki polovien alapuolelta, selekä rikki ja hermot roikkuu suurinpiirtein metrin ropan ulukopuolella. Tietää drinksuja sekotelleensa. Kaippa se kannatti. 160 eukkoo palakkaa (puhtaana kätöseen) ja 90 eukkoo tippiä. Siis kai mä oon vissin hymyillykki jossain vaiheessa.

Tähän tungokseen oli ehottomasti osasyynä Kristian Valen. Norjalainen multitaiturihemmo joka on vissin Hallivuutissaki saanu jotaki aikaseks. (Katon jos jaksan löytää teille linkin....) Noh, kuitenki. Tähän kyseisee hlöön törmäsin sitte kaikessa tohinassa ku paari lakkas myymästä alakomahoolia. Hauska tyyppi. Ja täten mut on kutsuttu sen ja sen porukan omiin pikkujouluihin huomenna. Saa nähä jaksanko. Pitäs lukia lopputentteihinki....

AINIIIIII!!!!! Sain Norjalaista jouluruokaaki!!!!