Mahis olo tänään. Nukuin ainaki 12 tuntia. Alakaa huomaamaan ettei oo ennää 20 v tällasten rapo-maratoonien jäläkeen...
Kävin kävelyllä kameran kans mutta ei tullu mittään kuvattavaa vastaan. Johtuneeko siitä että vettä tulee ku saavista ja kaikki lumiki on pois *nyyh!* Valo on sellanen ikävän harmaa ja masentava ettei se innosta sihtaileen ympäristöö linssin läpi. Oottelenpa parempia päiviä. Keittäs kahavit.

Valittelin tossa jokuaika sitte että tarttis löytää joku harrastus ittelle. Nyt sitte mulla on harrastus. Postcrossing... kuulostaa meleko kesyltä, eikö? Son, kuulkaa, meleko hauskaa =) Eihän siinä vauhtia ja vaaratilanteita oo mutta jotaki näpräämistä koulun vastapainoks. Ku ei oo rahhaa ostaa uutta motskaria.(sellasta vähän uuempaa jota tarttis rassata vaan vähän...) Ei ees motskari-projektia. Eikä se projekti ois muutenkaan mikkään hyvä idis, ku ei oo NIIN palijo aikaa että sitä kerkeis laittaa kuntoon. Ja eikä nuo projektit ilimasia oo nekkään...  Mutta tuo postcrossing passaa oikeen hyvin tällaselle epäsosiaaliseksi tulleelle opiskelijan plantulle.
Alan lukkeen päivän lehen. Paperi-version, ihanaa!!! Napuri toi ku se oli jo lukenu. Ainahan lehen voi netissä lukia mutta ei se oo sama asia.
Hyvää kekriä ja varokaa maagisia olioita näinä aikoina =D