Kauheeta häsläämistä ollu koko eilinen ja tää päivä. Rapoja on saatu valaamiiks kasa ja toinen kasa oottaa valamistumistaan. Uuen Rammin käväsin hakkeen tähän rotisko-läppään. 180 eukkoo!!!! Köyhät kyykkyyn! S****na!
Onnesta mykkyräisenä soitin  Rammi-kaupan uluko-ovelta Gautelle että tavara on mun hallussa ja oon menossa kotiin. Gaute tuli ja alako asentaan uusia superpalikoita läppikseen. Kirvas ja väkersi. Palikat sopi ja oli oikeen merkkisiä, muttaku mittään ei tapahtunu. Sitte se hoksas että joku BIOS on ihimeellinen ja sitte että..... noh, siinä vaiheessa mä jo olin tipahtanu kärryiltä 3 mailia sitte. Enivei, mikkään uus systeemi ei halunnu ruveta millekkään ja vanaha Rammi on nii mopo ettei palijo hotsita.
Tännään ku tulin koulusta nii nappasin läpsyn päälle ja läpsy sano vaan että" PUFFF!!!" Paniikkia pukkas.Itkuki melekeen pääs. Ryntäsin kauppaan hakkeen ruuan teko värmeitä samalla ku vinguin ja valitin Gautelle puhelimessa. Onneks G tuli ja teki taas joitaki ihimeitä tän $£¤#%"¤# lootan kans.
Tällä kertaa menyssa oli spagettia ja spagettikastiketta + vadelmarahkaa jäläkkäriks.
Se on vissin ihan oikeesti onnellinen ku saa läpän tuunaamisesta ruokaa palakaks. Ei sillä että mulla ainakaan ton Rammin oston jäläkeen ois ollukkaan fyffee. Ja luonnossa maksu ei nappaa...
Vissin pittää ruveta uuen läppiksen hankkimista miettiin. Miettiminen ei onneks maksa mittään.

Kännykkä on ollu meleko aktiivinen tänään. Kaverit soittelee jatkuvasti, että mun ois aika lopettaa tää kämpillä nyhyvääminen. Joo, mielellään, muttaku on nii palijo tekemistä. Viime viikolla luppauvuin yksiin pileisiin (huomenna ois...) Soli pölijästi tehty. Nyt mietin että mitenkä sitä vois pyristellä irti, siitä luppauksesta. Ei varmaan mitenkään. Ottaa vaan päähän ku sunnuntai on takuuvarmasti pilalla lauantain "ilottelujen" takia...

Vielä kertosin tosta ICE AGE 2 DVDstä. Ne oli onnistuneesti saanu pilattua koko levyn jo tehtaalla (vai missä nuita DVDita syntyy). SIINÄ EI OLLU LONTOON KIELISTÂ ÄÄNTÄ OLLESKAAN!!! En tosiaan halua kattoo vilimiä mikä on dubattu norskiks tai tanskaks. Lähen DVD-kaupaan viemään takas koko höskän.
Son moro, sannoo meleko huono-onninen turska.