Oompa mä tökerö.... En oo olleskaan kertonu tosta Iron Maiden hommasta.
Siskon ja sen miehen piti tulla tänne kattoon kyseistä bändiä. Mutta siskonmiehellä levis selekä totaalisesti ja yli 1000 kilsan ajomatka tuskin on siinä vaiheessa niinku "Mitä tekisin TOP-10" listan kärjessä. Niitä otti kupoliin isosti. MUTTA isompi pikkusisko keksi keinon miten ei hyvät konserttiliput mee hukkaan: Se lastas pienemmän pikkusiskon junaan ja lähetti tänne lippujen kans :D
Noh...met Minin kans kehiteltiin paniikin poikasia heti palijo. Kumpikaan ei oo käyny missään nuin isossa tapahtumassa aiemmin... (nyt muuten valehtelin... olin Kalajoella juhannuksena vuonna kilipi ja kypärä ku Dr. Alban oli siellä....mutta sitä oli aika huppelissa nii ei muista. Ja ohan siitä jo aikaaki...) Mutta urheesti otettiin haaste vastaan :)
Edellisenä iltana käytiin kavereitten kans ottaan rohkasua ja konsertti päivänä valuttiin ihimisten aikaan tonne tori-pubin ulukoilimaravintolaan nauttiin pirtelöitä. Sieltä sitte lähettiin ennen kuutta grillaan yliopiston nurkille. Yliopisto on sellasen pikkusen vuoren päällä, elikkä tuli otettua kunnon "Run to the Hills" jo ennen konserttia.
Punkuteltiin ja rillattiin ja lähettiin konserttiin. Meillä oli paikat tribuunissa. Suora näköyhteys lavalle. Vaikka ois ne kiikarit saanu olla tietty.... Mutta hyvin onnistu tää homma meillä. Mini haki kalijaaki ittekseen meille vaikka siel oli 23 000 ihimistä :D Mutta meinasin kuivahtaa ku Miniä ei kuulunu takas. Kävi ilimi että Mini kökötti 10 riviä alempana kalijojen kans ja ihimetteli että mihkäs se systeri oikeen katos. Erinäisten kännykkä-temppujen jäläkeen Mini löys takas. Senki kannattas varmaan harkita silimälaseja... Ihan ku ois kattonu Maikul Jäksonin "Thrilleriä" ku Mini haahus tulemaan....
Konsertti oli AIVAN MAHTAVA! Nyt sitte en tajua miks en oo aiemmin käyny tollasissa suurissa häppeningeissä...
Jäläkipileet oli sitte privana yhellä mopokerholla. Met oltiin Minin kans vissin nii pyörällä päästämme että jätettiin juhuliminen toisten huoleks jo aikasten (ennen kl 03) ja painuttiin himpsuun nukkuun.
Seukki päivänä loikattiin junaan ja tultiin suomeen.
Sen pitunen se.

Taijan lähtä kalijoille.