Jaahas....eka novelli linkkikasoineen lähti bitti-taivaaseen, ennenku kerkesin tallentaa....
Otetaas uusiks.
Opella oli muksut kipiänä ja ei ollu onnistunu hommaamaan tilalleen toista luennoittiaa. Elikkä viikonloppu alako aikasemmin ku oli tarkotus.
Käväsin kurkkimassa plokeja ja Piiliksen postaukseen jättämäni "pikku" kommentti sai aikaan vanahojen muistelun (tukilla silimään!)
Mun entinen koti-kaupunki Vardø on aika metka paikka. Son ainoo euroopan mantereella oleva kaupunki, joka sijaitsee arktisella alueella. Sää on myös sen mukasta....Siitä voisin kertoo 300 sivua kauhutarinoita, mutten jaksa. Tällä hetkellä kaupunki on aika heikolla hapella, töitä on niukan laisesti, mutta ennenvanhaan siellä oli säpinää vaikka toisille jakaa. Noitavainot on mielenkiintonen aikakausi. (linkki lontooks)  Noidat kokoontuu uusiks sitte tänä vuonna, jussin pintaan. Eiköhän ruveta virittään ja puunaan luutia, että päästään sinne? Aattelin tehä sellasen alustavan vakoilumatkan maaliskuun lopulla. Sillon saa agressiot kyytiä, jos pääsen viekkauvella ja vääryyvellä ujuttautuun johonki Yukigassen-tiimiin. Ja mikä tärkeinä, nään mun kullannuput =) (ja Miukunki)
Laitan kuvan tai pari sieltäpäin.
350924.jpg

350925.jpg

350926.jpg

Tää viimonen kuva ois passannu Porolandiaan ku nyrkki silimään....