Laitanpas teille, arvoisat lukijat, hyvän lätty-tyyppisen reseptin. Itte hurahin ihan täysin näihin väköstyksiin. Laitan kuvanki jahka oon saanu virtaa digin pattereihin.
Täältä pesee:
Sveler
Tästä riittää n. 16:a Sveleen.
5 munaa
2 dl sokeria
ja vatkataan sekasi, EI vaahoks.
1 tl hirvensarvisuolaa
1tl leivinjauhetta
1 l kefiiriä, piimä käy varmaan kans.
1 l vehnäjauhoja
80 g sulatettua voita/margariinia
Sitte vaan sekotellaan se tasaseks "taikinaks"
Sitte paistetaan niinku lätyt.Kullan ruskeeks. Paras tietenki muurinpohoja jutskalla.
Hilloo ja sokeria päälle. Täällä mä laitan Gudbrandsdalen-juustoo, sellasta ruskeeta joka maistuu juhannusjuustolle.
Antakaasta palautetta sitte jos kokkeiletta.
Nii, tota, en laitakkaan kuvaa. Hotkasin kuvauskohteen...
Myähemmin:
Jos kuvia kaipaatta, nii Olli oli jo kerenny testaan reseptin ja ikuistanu toiminnan.
maanantai, 23. lokakuu 2006
Kommentit